Tudjátok mi a baj a magyar emberekkel? 

Az, hogy azt követik, azt hajtják, amit a náluk nagyobbak diktálnak. Amit a helyi hírekben olvasnak. Amit a barátaiktól hallanak. Amiket kamu-oldalakon találnak, mert egy ismerősük megosztotta a facebook-on. 

Mindenki veri itt a nyálát, hogy le a bevándorlókkal, le a migránsokkal, kifelé az összeset, büdös bagázs az egész, nem kell még több kihasználó senkiházi ebbe az országba. 

Mert, hogy ők bűnözők. 

Bezzeg azok az emberek, akiktől konkrétan félni kell a villamosmegállóban, az aluljárókban, mert már messziről érződik róluk a kötözködés. 

Ezt hívhatjátok rasszizmusnak, vagy aminek akarjátok, én pontosan tudom, hogy nem vagyok az, mert nem írok le mindenkit csak azért, ahogy kinéz éppen. 

De lassan, a naiv kislányból aki voltam, lassan, sem normális kinézetű emberekben, sem igazi segítséget kérő emberekben sem fogok tudni bízni, mert már annyiszor csalódtam hamis, ismeretlenekben, akik szépen mosolyogtak, és kihasználták gyenge akaratomat.

Tehát rasszista vagyok-e? 

Nem.

De amikor felszáll 4 férfi a villamosra, és konkrétan nem mersz levegőt venni, mert tudod, hogy beleég a gyomrodba a szag hazáig, és ott állsz a vasrúdat szorítva, megszeppenve, mert ezek az emberek mit sem törődve azzal, hogy ÉRTELMES EMBEREK között léteznek, úgy jönnek fel, mint a csürhe és csapkodni kezdenek már egy ülő férfit, mert elvileg a barátjuk, de te csak állsz ott, és próbálsz arrébb állni, hogy nehogy te legyél a következő, akit majd csak úgy viccből legyintgetnek.

Akkor kérdem én, tényleg a migránsoktól kellene félnünk?

Nem inkább azoktól az emberektől, akik annyira nem becsülik magukat, az országot, vagy más embereket, hogy inkább beleszarnak a saját gatyájukba, mint sem keresnének valami minimál munkát.

Mert tudnak fenn hangon dicsekedni, hogy " ma 13 üveg borsodit toltam le", közben a kezükön ott van a legalább egy hetes mocsok, amit lemosni nem képes még az esőben sem.

Nem!

Mert nekik mindenhez van joguk! Mert ők magyar állampolgárok, ők kapják a segélyt, őket nem érdekli semmi, mert ők itt a Janik, meg a fasza Orbán teszi alájuk a zsét, mert rászorulnak, közben meg egy csomó fiatalnak nincs lehetősége felsőoktatásban tovább tanulni, és persze még mindig vannak emberek, akiknek kajára nem futja, nem, hogy még napi 13 üveg sörre. Ezek persze tök közhelyek, most ide kellenének még, a bezzeg stadionra van pénz, meg az egészségügyet kellene inkább emberi környezetté varázsolni IGAZ dumák. De ez csak akkor lesz fontos, ha bevándorlók már nem lesznek, mert ugye miattuk van minden. UGYE.

( Még mielőtt valaki leszólna, hogy bunkó vagyok, vagy valami, közlöm, hogy tudom, hogy vannak normális cigányok, és románok, (és nem is ez a lényeg),akik tanulnak, családot alapítanak, félre tesznek, karriert építenek, NEM RÓLUK BESZÉLEK! (Rájuk igenis büszke vagyok, és csodálom őket, hogy képesek feljebb kerülni és harcolni azért, hogy legyenek valakik) Hanem a többi kiheréletlen vadparasztról, akiknek nem futja többre az agyukból).

De amikor! Az általános és középiskolákban félni kell a szaros még 12 éves gyerektől sem, amikor a tanár, amikor az igazgató, sem MER fellépni, hogy megvédje azt a gyereket, aki bántalmazva van, akkor nem attól kell félni, hogy  a mi gyerekeink és a ti unokáitok milyen országban fognak felnőni, hanem attól, hogy a jelenlegi gyerekek, egy olyan országban élnek, ahol nap, mint nap félni kell a társaiktól. Akik talán fel sem tudnak majd nőni igazán, mert tudni fogják, hogy nincs igazság a földön, és lehet, hogy ők azok, akiknek vesznie kell. 

Szerinted milyen felnőttekké válnak az úgymond "terror" alatt?

És ők azt fogják látni, hogy ez így megy, hogy tőlük félni kell, azon rágódnak majd, hogy szóljanak e, ha éppen csak elvették az almáját, vagy ha már késsel fenyegetik, elég e akkor, vagy egyáltalán, merjen e szólni, mert hogy azt mondta a nyakának szegezve a kést, ha szólni mer, tuti leszúrja másnap.

Már ha lesz másnap.

Fogadni mernék, hogy azok az emberek, akik a legnagyobb ellenszenvvel hadakoznak a bevándorlók ellen, még soha eggyel sem találkoztak. 

Tudod, ha egy országban háború tör ki, mindenki inkább az életet választja. Most hőzönghetsz, hogy neked a hazád a fontos, és te itt maradnál, de most nincs háború, most könnyű kemény legénynek maradni. Ha egyszer kitörne, és nem, nem szeretném megélni, de valószínű minden tökös jancsinak az lenne az első, hogy a saját és a családja bőrét megmentse. 

És ez így van rendjén.

Mert az ember elvégre azért született, hogy éljen.

Azt sem mondom, hogy az embernek nincs joga ahhoz, hogy igennel, nemmel, vagy érvénytelenül szavazzon. Mert van. Mert mindenkinek joga van hozzá, hogy mit hisz el, mit nem, mit akar, mit nem. Jogom van nekem is, hogy véleményem legyen.

Biztos nem kellenének ide migránsok, mért kellenének? De nem is ide akarnak jönni, ahonnan konkrétan fejvesztve menekülnek az értelmes fiatalok. 

Azt sem mondom, hogy van olyan ország, ahol nincsenek agyhalott, nem törődöm, vad emberek. Akiktől félni kellene. Mert mindenhol vannak. Mindenhol.

De ahelyett, hogy olyan dolgokról szavazunk, amik nincsenek, próbálhatnánk a jelen helyzetünket jobbá tenni.

Nekem mért kötelességem félni a saját országomban?

Nekem mért kell eltűrnöm az agressziót?

Mi lesz vajon holnap, ha felkelek, megállok a villamosmegállóban, és remegve kell megállnom a legszélén, mert nem merek majd tovább menni a mérgező szemek előtt. 

Mi lesz vajon holnap?

És másnap?